Team Tammeling

Wij zijn het team van Persbureau Tammeling en we staan klaar om u te helpen!

Directeur en hoofdredacteur

Hans de Preter

Hans de Preter is directeur en hoofdredacteur van Persbureau Tammeling. Hij nam het bureau ooit over van naamgever Bart Tammeling. Nu werkt hij met een jong en gedreven team aan een van de oudste persbureaus van Nederland. 

Redacteur en journaliste

Marieke Bos

Marieke Bos werkt al tien jaar voor Persbureau Tammeling. Ze is de enige vrouw die op kantoor rondloopt en staat dus zeker haar mannetje. Behalve voor Entrepreneur schrijft ze voor onder meer LocalZ en Marketing Groningen. 

Typisch Marieke volgens haar collega’s? Een tikkie chaotisch, maar dan wel op een prettige manier. En vrolijk, meestal. 

Redacteur en (video)-journalist

Matthijs van Houten

Matthijs is bij Tammeling werkzaam als redacteur en (video)journalist. Hij schrijft net zo graag een lang interview als dat hij een leuke videoreportage maakt voor bijvoorbeeld de Groninger Ondernemers Courant. Ook houdt Matthijs zich graag bezig met social media en nieuwe ontwikkelingen.  

Volgens zijn collega’s is Matthijs een eigenwijze druktemaker. En daar is ‘ie stiekem ook nog wel een beetje trots op. 

Redacteur en journalist

Jelte Stol 

Jelte Stol is al jarenlang een van de vaste krachten van het team. Hij houdt zich onder andere bezig met de website Economie.Groningen.nl en de nieuwsbrief van Samenwerking Noord. Daarnaast is hij binnen het team de taalkundige vraagbaak. Voor Jelte begint de dag pas om half tien, maar de dag eindigt dan ook weer wat later. 

Stuur een bericht