NIeuwsvoorziening

Nieuwsvoorziening 

Journalistiek zit in ons DNA. Persbureau Tammeling is voortgekomen uit het Groninger Gezinsblad. Daarna lanceerde Tammeling als één van de eerste bedrijven van het land een internetkrant: de Groninger Internet Courant. Het persbureau is nog steeds werkzaam voor het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) en het Groningse katern van Nu.nl.  Tevens verzorgen we op de Groninger Ondernemers Courant het belangrijkste ondernemersnieuws voor Groningen.

De vier werknemers van Persbureau Tammeling zijn allemaal journalist. Zoekt u een partij om een nieuwsvoorziening op te zetten? Of zoekt u nog een correspondent in de booming regio van Groningen? Dan bent u bij Tammeling op het juiste adres.

 

Groninger Internet Courant

De Groninger Internet Courant is al sinds 1997 in de lucht en is daarmee één van de oudste regionale nieuwssites van ons land. Elke dag het grote en het kleine nieuws uit Stad en Ommeland, gewoon online of handig en in hapklare porties geserveerd in een dagelijkse nieuwsbrief: de Luncheditie.

NU.nl/Groningen

NU.nl is al jaren het grootste online nieuwsmedium van Nederland. Sinds enkele jaren kent het ook een Gronings regiokatern. Persbureau Tammeling verzorgt hiervoor de invulling en houdt zo duizenden lezers op de hoogte van al het nieuws uit de hoofdstad van Noord-Nederland.

Groninger Ondernemers Courant

Al het nieuws voor en door ondernemend Groningen! Van zzp’ers tot multinationals en van startups tot hofleveranciers: ondernemers vormen een belangrijke steunpilaar voor de Groninger economie. De verhalen van die ondernemers en de laatste ontwikkelingen in de lokale economie en politiek maken van de Groninger Ondernemers Courant een onmisbaar medium, zowel online als op papier.

 

Stuur een bericht